Karppaajan Täytetty kesäkurpitsa

Puolita kesäkurpitsa, ota keskustaa pois.

Voitele puolikkaat ruokaöljyllä.

Laita ruskistettu jauheliha ja kuutioitu paprika.

Lisää pinnalle juustoraaste.

Paista 175 n. 20min.

tarjoa lämpimänä.

NAM

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika vihreä 450g96kcal4.2g11.3g1.4g8.6g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper450g1305kcal117g0g94.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 90g795kcal0g0g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g4392kcal242.4g22.6g371.6g17.2g
Valittu annoskoko990g2196kcal121.2g11.3g185.8g8.6g
Annoskoko puolitettuna495g1098kcal60.6g5.7g92.9g4.3g
Arvot/100g100g222kcal12.2g1.1g18.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300672