Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 250g158kcal7.5g12g8.8g0g
Uudet perunat keitetty400g304kcal6.8g64.4g0.8g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2586g1450kcal59g184.6g48.2g22.2g
Valittu annoskoko1293g725kcal29.5g92.3g24.1g11.1g
Annoskoko puolitettuna647g362kcal14.8g46.2g12.1g5.6g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745