Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi334g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 334g211kcal10g16g11.7g0g
Uudet perunat keitetty534g406kcal9.1g85.9g1.1g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g173g49kcal1g10.3g0.3g4.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g83g233kcal15.8g0g18.3g0g
Keräkaali, 100g133g32kcal1.6g4.5g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3448g1933kcal78.4g246.2g64g29.4g
Valittu annoskoko1724g966kcal39.2g123.1g32g14.7g
Annoskoko puolitettuna862g483kcal19.6g61.6g16g7.4g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745