Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 417g264kcal12.5g20g14.6g0g
Uudet perunat keitetty667g507kcal11.3g107.4g1.3g6.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g217g61kcal1.3g12.9g0.4g5.4g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Keräkaali, 100g167g40kcal2g5.7g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4310g2416kcal98.2g308g79.6g36.8g
Valittu annoskoko2155g1208kcal49.1g154g39.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna1078g604kcal24.6g77g19.9g9.2g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745