Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi584g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 584g369kcal17.5g28g20.4g0g
Uudet perunat keitetty934g710kcal15.9g150.3g1.9g9.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g304g85kcal1.8g18.1g0.6g7.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g233g63kcal3g11.2g0.5g4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g146g409kcal27.7g0g32.1g0g
Keräkaali, 100g233g56kcal2.8g7.9g0.5g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6034g3383kcal137.4g431g112g51.6g
Valittu annoskoko3017g1691kcal68.7g215.5g56g25.8g
Annoskoko puolitettuna1509g846kcal34.4g107.8g28g12.9g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745