Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi667g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 667g422kcal20g32g23.3g0g
Uudet perunat keitetty1067g811kcal18.1g171.8g2.1g10.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g347g97kcal2.1g20.6g0.7g8.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g167g467kcal31.7g0g36.7g0g
Keräkaali, 100g267g64kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6896g3866kcal157.2g492.6g127.6g59g
Valittu annoskoko3448g1933kcal78.6g246.3g63.8g29.5g
Annoskoko puolitettuna1724g966kcal39.3g123.2g31.9g14.8g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745