Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 750g475kcal22.5g36g26.3g0g
Uudet perunat keitetty1201g912kcal20.4g193.3g2.4g12g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g188g525kcal35.6g0g41.3g0g
Keräkaali, 100g300g72kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7758g4349kcal176.6g554.2g144g66.4g
Valittu annoskoko3879g2174kcal88.3g277.1g72g33.2g
Annoskoko puolitettuna1940g1087kcal44.2g138.6g36g16.6g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745