Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi834g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 834g527kcal25g40g29.2g0g
Uudet perunat keitetty1334g1014kcal22.7g214.7g2.7g13.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g434g121kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g208g584kcal39.6g0g45.9g0g
Keräkaali, 100g334g80kcal4g11.3g0.7g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8620g4832kcal196.4g615.6g160.2g73.6g
Valittu annoskoko4310g2416kcal98.2g307.8g80.1g36.8g
Annoskoko puolitettuna2155g1208kcal49.1g153.9g40.1g18.4g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745