Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Uudet perunat keitetty1600g1216kcal27.2g257.6g3.2g16g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g250g700kcal47.5g0g55g0g
Keräkaali, 100g400g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10340g5796kcal235.6g738.6g191.6g88.4g
Valittu annoskoko5170g2898kcal117.8g369.3g95.8g44.2g
Annoskoko puolitettuna2585g1449kcal58.9g184.7g47.9g22.1g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745