Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 167g106kcal5g8g5.8g0g
Uudet perunat keitetty267g203kcal4.5g42.9g0.5g2.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g24kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Keräkaali, 100g67g16kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1724g966kcal39.2g123.2g31.8g14.8g
Valittu annoskoko862g483kcal19.6g61.6g15.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna431g242kcal9.8g30.8g8g3.7g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300745