Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi979g1625kcal163.4g0g107.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.4g4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 140g318kcal19.6g2.4g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2240g3893kcal366.2g6g265.8g0.8g
Valittu annoskoko1120g1946kcal183.1g3g132.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna560g973kcal91.6g1.5g66.5g0.2g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982