Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi1119g1857kcal186.8g0g123g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 160g363kcal22.4g2.7g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2560g4449kcal418.8g6.8g303.6g0.8g
Valittu annoskoko1280g2224kcal209.4g3.4g151.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna640g1112kcal104.7g1.7g75.9g0.2g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982