Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi1258g2089kcal210.1g0g138.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.8g0g0.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 180g409kcal25.2g3.1g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5005kcal471g7.8g341.6g1g
Valittu annoskoko1440g2502kcal235.5g3.9g170.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna720g1251kcal117.8g2g85.4g0.3g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982