Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi140g232kcal23.3g0g15.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 20g45kcal2.8g0.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g556kcal52.2g0.8g38g0.2g
Valittu annoskoko160g278kcal26.1g0.4g19g0.1g
Annoskoko puolitettuna80g139kcal13.1g0.2g9.5g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982