Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi1398g2321kcal233.5g0g153.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200g454kcal28g3.4g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g5561kcal523.4g8.4g379.6g1g
Valittu annoskoko1600g2781kcal261.7g4.2g189.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna800g1390kcal130.9g2.1g94.9g0.3g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982