Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi1400g2324kcal233.8g0g154g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2g5.7kcal0.2g0.8g0g0.5g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200g455kcal28g3.4g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g5569kcal524g8.4g380g1g
Valittu annoskoko1602g2784kcal262g4.2g190g0.5g
Annoskoko puolitettuna801g1392kcal131g2.1g95g0.3g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982