Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi280g464kcal46.7g0g30.8g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 40g91kcal5.6g0.7g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1112kcal104.6g1.8g76g0.2g
Valittu annoskoko320g556kcal52.3g0.9g38g0.1g
Annoskoko puolitettuna160g278kcal26.2g0.5g19g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.3g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982