Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi350g581kcal58.4g0g38.5g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 50g114kcal7g0.9g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g1392kcal131g2.2g95g0.2g
Valittu annoskoko401g696kcal65.5g1.1g47.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna200g348kcal32.8g0.6g23.8g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982