Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi419g696kcal70g0g46.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 60g136kcal8.4g1g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana960g1668kcal157g2.6g113.8g0.4g
Valittu annoskoko480g834kcal78.5g1.3g56.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna240g417kcal39.3g0.7g28.5g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982