Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi839g1393kcal140.1g0g92.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 120g272kcal16.8g2g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g3337kcal314g5g227.8g0.6g
Valittu annoskoko960g1668kcal157g2.5g113.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna480g834kcal78.5g1.3g57g0.2g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300982