Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g73g283kcal4.4g22.3g19.7g9.9g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g7.3g29kcal0g6.2g0.4g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 2.5g5.6kcal0g1.3g0g0g
Mustikka metsä- 26g12kcal0.1g1.7g0.2g0.9g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g681kcal9g68.8g40.6g21.6g
Valittu annoskoko133g341kcal4.5g34.4g20.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna67g170kcal2.3g17.2g10.2g5.4g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.8g15.3g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448