Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g83g323kcal5g25.5g22.5g11.3g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g8.3g33kcal0g7.1g0.4g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 2.8g6.4kcal0g1.5g0g0g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana304g779kcal10.2g78.6g46.2g24.6g
Valittu annoskoko152g389kcal5.1g39.3g23.1g12.3g
Annoskoko puolitettuna76g195kcal2.6g19.7g11.6g6.2g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448