Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g93g364kcal5.6g28.7g25.3g12.7g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g9g37kcal0g8g0.5g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 3.2g7.2kcal0g1.7g0g0g
Mustikka metsä- 34g15kcal0.2g2.1g0.2g1.1g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana342g876kcal11.6g88.4g52g27.6g
Valittu annoskoko171g438kcal5.8g44.2g26g13.8g
Annoskoko puolitettuna86g219kcal2.9g22.1g13g6.9g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.8g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448