Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g1000g3900kcal60g308g271g136g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g100g400kcal0.5g86g5g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 34g77kcal0.2g18.3g0g0.3g
Mustikka metsä- 360g159kcal1.8g23g2.2g11.9g
Sokeri 40g162kcal0g40g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3668g9396kcal125g950.6g556.4g296.4g
Valittu annoskoko1834g4698kcal62.5g475.3g278.2g148.2g
Annoskoko puolitettuna917g2349kcal31.3g237.7g139.1g74.1g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448