Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g104g404kcal6.2g31.9g28.1g14.1g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g10g41kcal0.1g8.9g0.5g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 3.5g8kcal0g1.9g0g0g
Mustikka metsä- 37g16kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Sokeri 4.1g17kcal0g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana380g973kcal13g98.4g57.6g30.6g
Valittu annoskoko190g487kcal6.5g49.2g28.8g15.3g
Annoskoko puolitettuna95g243kcal3.3g24.6g14.4g7.7g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448