Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g124g485kcal7.5g38.3g33.7g16.9g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g12g50kcal0.1g10.7g0.6g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 4.2g10kcal0g2.3g0g0g
Mustikka metsä- 45g20kcal0.2g2.9g0.3g1.5g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1168kcal15.6g118.4g69.2g36.8g
Valittu annoskoko228g584kcal7.8g59.2g34.6g18.4g
Annoskoko puolitettuna114g292kcal3.9g29.6g17.3g9.2g
Arvot/100g100g256kcal3.4g26g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448