Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g145g566kcal8.7g44.7g39.3g19.7g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g15g58kcal0.1g12.5g0.7g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 4.9g11kcal0g2.7g0g0g
Mustikka metsä- 52g23kcal0.3g3.3g0.3g1.7g
Sokeri 5.8g24kcal0g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana532g1363kcal18.2g138g80.6g42.8g
Valittu annoskoko266g681kcal9.1g69g40.3g21.4g
Annoskoko puolitettuna133g341kcal4.6g34.5g20.2g10.7g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448