Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g166g647kcal9.9g51.1g44.9g22.5g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g17g66kcal0.1g14.3g0.8g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 5.6g13kcal0g3g0g0.1g
Mustikka metsä- 60g26kcal0.3g3.8g0.4g2g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana608g1558kcal20.6g157.6g92.2g49.2g
Valittu annoskoko304g779kcal10.3g78.8g46.1g24.6g
Annoskoko puolitettuna152g389kcal5.2g39.4g23.1g12.3g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448