Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g187g727kcal11.2g57.4g50.5g25.4g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g19g75kcal0.1g16g0.9g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 6.3g14kcal0g3.4g0g0.1g
Mustikka metsä- 67g30kcal0.3g4.3g0.4g2.2g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g1752kcal23.2g177.2g103.6g55.4g
Valittu annoskoko342g876kcal11.6g88.6g51.8g27.7g
Annoskoko puolitettuna171g438kcal5.8g44.3g25.9g13.9g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448