Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g2000g7800kcal120g616g542g272g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g200g800kcal1g172g10g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 68g154kcal0.4g36.7g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 720g317kcal3.6g46.1g4.3g23.8g
Sokeri 80g325kcal0g79.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7336g18791kcal250g1901.4g1112.8g592.8g
Valittu annoskoko3668g9396kcal125g950.7g556.4g296.4g
Annoskoko puolitettuna1834g4698kcal62.5g475.4g278.2g148.2g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448