Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g21g81kcal1.2g6.4g5.6g2.8g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g2.1g8.3kcal0g1.8g0.1g0g
Vesi6.2g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 0.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mustikka metsä- 7.5g3.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sokeri 0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana76g195kcal2.4g19.8g11.4g6g
Valittu annoskoko38g97kcal1.2g9.9g5.7g3g
Annoskoko puolitettuna19g49kcal0.6g5g2.9g1.5g
Arvot/100g100g256kcal3.2g26.1g15g7.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448