Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g207g808kcal12.4g63.8g56.2g28.2g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g21g83kcal0.1g17.8g1g0g
Vesi62g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 7g16kcal0g3.8g0g0.1g
Mustikka metsä- 75g33kcal0.4g4.8g0.4g2.5g
Sokeri 8.3g34kcal0g8.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana760g1947kcal25.8g197g115.2g61.6g
Valittu annoskoko380g973kcal12.9g98.5g57.6g30.8g
Annoskoko puolitettuna190g487kcal6.5g49.3g28.8g15.4g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448