Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g249g970kcal14.9g76.6g67.4g33.8g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g25g100kcal0.1g21.4g1.2g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 8.5g19kcal0g4.6g0g0.1g
Mustikka metsä- 90g39kcal0.4g5.7g0.5g3g
Sokeri 10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana912g2336kcal30.8g236.4g138.2g73.8g
Valittu annoskoko456g1168kcal15.4g118.2g69.1g36.9g
Annoskoko puolitettuna228g584kcal7.7g59.1g34.6g18.5g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448