Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g250g975kcal15g77g67.8g34g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g25g100kcal0.1g21.5g1.2g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 8.5g19kcal0g4.6g0g0.1g
Mustikka metsä- 90g40kcal0.5g5.8g0.5g3g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana917g2349kcal31.2g237.8g139g74.2g
Valittu annoskoko459g1174kcal15.6g118.9g69.5g37.1g
Annoskoko puolitettuna229g587kcal7.8g59.5g34.8g18.6g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448