Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g290g1131kcal17.4g89.3g78.6g39.5g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g29g116kcal0.1g24.9g1.5g0g
Vesi87g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 10g22kcal0.1g5.3g0g0.1g
Mustikka metsä- 104g46kcal0.5g6.7g0.6g3.4g
Sokeri 12g47kcal0g11.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g2725kcal36.2g275.6g161.4g86g
Valittu annoskoko532g1363kcal18.1g137.8g80.7g43g
Annoskoko puolitettuna266g681kcal9.1g68.9g40.4g21.5g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448