Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g31g121kcal1.9g9.6g8.4g4.2g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g3.1g12kcal0g2.7g0.2g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 1.1g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mustikka metsä- 11g4.9kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana114g292kcal4g29.6g17.4g9.2g
Valittu annoskoko57g146kcal2g14.8g8.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna29g73kcal1g7.4g4.4g2.3g
Arvot/100g100g256kcal3.5g26g15.3g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448