Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g332g1293kcal19.9g102.1g89.8g45.1g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g33g133kcal0.2g28.5g1.7g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 11g26kcal0.1g6.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 119g53kcal0.6g7.6g0.7g3.9g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1216g3115kcal41.6g315g184.4g98.2g
Valittu annoskoko608g1557kcal20.8g157.5g92.2g49.1g
Annoskoko puolitettuna304g779kcal10.4g78.8g46.1g24.6g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448