Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g373g1455kcal22.4g114.9g101.1g50.7g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g37g149kcal0.2g32.1g1.9g0g
Vesi112g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 13g29kcal0.1g6.8g0g0.1g
Mustikka metsä- 134g59kcal0.7g8.6g0.8g4.4g
Sokeri 15g61kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g3504kcal46.8g354.6g207.6g110.4g
Valittu annoskoko684g1752kcal23.4g177.3g103.8g55.2g
Annoskoko puolitettuna342g876kcal11.7g88.7g51.9g27.6g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448