Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g414g1616kcal24.9g127.6g112.3g56.4g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g41g166kcal0.2g35.6g2.1g0g
Vesi124g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 14g32kcal0.1g7.6g0g0.1g
Mustikka metsä- 149g66kcal0.7g9.5g0.9g4.9g
Sokeri 17g67kcal0g16.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g3894kcal51.8g393.8g230.6g122.8g
Valittu annoskoko760g1947kcal25.9g196.9g115.3g61.4g
Annoskoko puolitettuna380g973kcal13g98.5g57.7g30.7g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448