Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g52g202kcal3.1g16g14g7g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g5.2g21kcal0g4.5g0.3g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 1.8g4kcal0g0.9g0g0g
Mustikka metsä- 19g8.2kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana190g487kcal6.4g49.4g28.8g15.2g
Valittu annoskoko95g243kcal3.2g24.7g14.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna48g122kcal1.6g12.4g7.2g3.8g
Arvot/100g100g256kcal3.4g26g15.2g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448