Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 408g343kcal74.5g0g4.5g0g
Tomaatti, tuore88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Sipuli, tuore88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Papu, ohut vihreä, pirkka58g16kcal1.1g2.5g0.1g1.4g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g117g70kcal4.3g8.5g2.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki70g56kcal9.1g1.4g1.4g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 58g14kcal1.1g1.3g0.2g1.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 58g20kcal2.7g1.1g0.2g1.4g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g29g8.7kcal0.3g1.2g0.1g0g
Tilli, tuore 58g18kcal2.2g0.5g0.5g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 12g46kcal0.2g0.3g4.9g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia29g44kcal5g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g1363kcal204.4g49.6g34.6g16g
Valittu annoskoko1103g681kcal102.2g24.8g17.3g8g
Annoskoko puolitettuna551g341kcal51.1g12.4g8.7g4g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469