Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 525g440kcal95.8g0g5.8g0g
Tomaatti, tuore113g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Sipuli, tuore113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Papu, ohut vihreä, pirkka75g20kcal1.4g3.2g0.2g1.8g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g150g90kcal5.5g10.9g3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki90g72kcal11.7g1.8g1.8g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 75g18kcal1.4g1.6g0.2g1.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 75g26kcal3.4g1.4g0.2g1.9g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g38g11kcal0.4g1.5g0.1g0g
Tilli, tuore 75g23kcal2.8g0.7g0.6g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 15g59kcal0.3g0.3g6.3g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia38g56kcal6.4g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2835g1752kcal262.8g63.4g44.2g21g
Valittu annoskoko1418g876kcal131.4g31.7g22.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna709g438kcal65.7g15.9g11.1g5.3g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469