Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 58g49kcal10.6g0g0.6g0g
Tomaatti, tuore13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Papu, ohut vihreä, pirkka8.3g2.3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g17g10kcal0.6g1.2g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki10g8kcal1.3g0.2g0.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 8.3g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 8.3g2.9kcal0.4g0.2g0g0.2g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tilli, tuore 8.3g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia4.2g6.2kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana315g195kcal29.2g7.4g4.6g2.4g
Valittu annoskoko158g97kcal14.6g3.7g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna79g49kcal7.3g1.9g1.2g0.6g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.3g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469