Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 15g12kcal2.7g0g0.2g0g
Tomaatti, tuore3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, tuore3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Papu, ohut vihreä, pirkka2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g4.2g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.5g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 2.1g0.5kcal0g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.4g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia1g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana79g48kcal7.2g1.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko39g24kcal3.6g0.8g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna20g12kcal1.8g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g62kcal9.2g2g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469