Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 146g122kcal26.6g0g1.6g0g
Tomaatti, tuore31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Sipuli, tuore31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Papu, ohut vihreä, pirkka21g5.6kcal0.4g0.9g0g0.5g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g42g25kcal1.5g3g0.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki25g20kcal3.3g0.5g0.5g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 21g5kcal0.4g0.5g0.1g0.5g
Parsakaali, keitetty, suolaa 21g7.2kcal1g0.4g0.1g0.5g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g10g3.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tilli, tuore 21g6.2kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.2kcal0g0.2g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 4.2g16kcal0.1g0.1g1.7g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia10g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana787g486kcal73.2g17.8g12.2g5.6g
Valittu annoskoko394g243kcal36.6g8.9g6.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna197g122kcal18.3g4.5g3.1g1.4g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.3g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469