Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1633g1370kcal298.1g0g18g0g
Tomaatti, tuore350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Sipuli, tuore350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Papu, ohut vihreä, pirkka233g63kcal4.4g9.8g0.5g5.6g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g467g280kcal17.3g34.1g9.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki280g224kcal36.4g5.6g5.6g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 233g56kcal4.2g5.1g0.7g5.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 233g81kcal10.7g4.5g0.7g5.8g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g117g35kcal1.2g4.7g0.3g0g
Tilli, tuore 233g70kcal8.6g2.1g1.9g4.9g
Sitruunamehu, laimentamaton117g25kcal0.3g1.9g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 47g182kcal1g1g19.6g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia117g175kcal19.8g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g5451kcal817.4g197.8g137.8g65.2g
Valittu annoskoko4410g2726kcal408.7g98.9g68.9g32.6g
Annoskoko puolitettuna2205g1363kcal204.4g49.5g34.5g16.3g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469