Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 175g147kcal31.9g0g1.9g0g
Tomaatti, tuore38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Sipuli, tuore38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Papu, ohut vihreä, pirkka25g6.8kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g50g30kcal1.8g3.6g1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki30g24kcal3.9g0.6g0.6g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 25g6kcal0.5g0.5g0.1g0.6g
Parsakaali, keitetty, suolaa 25g8.7kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g13g3.7kcal0.1g0.5g0g0g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5g20kcal0.1g0.1g2.1g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia13g19kcal2.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana945g584kcal87.2g21g14.8g6.8g
Valittu annoskoko473g292kcal43.6g10.5g7.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna236g146kcal21.8g5.3g3.7g1.7g
Arvot/100g100g62kcal9.2g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469