Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 1867g1566kcal340.7g0g20.5g0g
Tomaatti, tuore400g81kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Sipuli, tuore400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Papu, ohut vihreä, pirkka267g72kcal5.1g11.2g0.5g6.4g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g533g320kcal19.7g38.9g10.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki320g256kcal41.6g6.4g6.4g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 267g64kcal4.8g5.8g0.8g6.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 267g93kcal12.2g5.1g0.8g6.6g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g133g40kcal1.3g5.3g0.4g0g
Tilli, tuore 267g80kcal9.8g2.4g2.1g5.6g
Sitruunamehu, laimentamaton133g28kcal0.4g2.1g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 53g208kcal1.1g1.2g22.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia133g200kcal22.7g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g6230kcal934g225.6g157.2g74.4g
Valittu annoskoko5040g3115kcal467g112.8g78.6g37.2g
Annoskoko puolitettuna2520g1558kcal233.5g56.4g39.3g18.6g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469