Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 204g171kcal37.3g0g2.2g0g
Tomaatti, tuore44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Sipuli, tuore44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Papu, ohut vihreä, pirkka29g7.9kcal0.6g1.2g0.1g0.7g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g58g35kcal2.2g4.3g1.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki35g28kcal4.6g0.7g0.7g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 29g7kcal0.5g0.6g0.1g0.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g15g4.4kcal0.1g0.6g0g0g
Tilli, tuore 29g8.7kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 5.8g23kcal0.1g0.1g2.4g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia15g22kcal2.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1103g682kcal102.4g24.8g17g8g
Valittu annoskoko552g341kcal51.2g12.4g8.5g4g
Annoskoko puolitettuna276g170kcal25.6g6.2g4.3g2g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469