Uunihauki

Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 2100g1762kcal383.3g0g23.1g0g
Tomaatti, tuore450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Sipuli, tuore450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Papu, ohut vihreä, pirkka300g81kcal5.7g12.6g0.6g7.2g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g600g360kcal22.2g43.8g12g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki360g288kcal46.8g7.2g7.2g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 300g72kcal5.4g6.5g0.9g6.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 300g104kcal13.7g5.8g0.9g7.4g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g150g45kcal1.5g6g0.4g0g
Tilli, tuore 300g90kcal11.1g2.7g2.4g6.3g
Sitruunamehu, laimentamaton150g32kcal0.4g2.4g0g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 60g234kcal1.3g1.3g25.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia150g225kcal25.5g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11340g7009kcal1051g254g177g83.6g
Valittu annoskoko5670g3504kcal525.5g127g88.5g41.8g
Annoskoko puolitettuna2835g1752kcal262.8g63.5g44.3g20.9g
Arvot/100g100g62kcal9.3g2.2g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301469